9 martie 2013

Ciulama de ciuperci


Ingrediente: 

  • 500 g ciuperci champignon
  • 300 g smantana
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • patrunjel verde
  • delikat
  • sare, piper

Prepararea:
Calim ceapa tocata marunt apoi adaugam ciupercile taiate marunt. Adaugam putina apa pana cand ciupercile sunt acoperite complet. Lasam la fiert pana mai scade apa.




Intre timp facem un amestec din smantana si faina pe care il adaugam peste ciuperci dupa ce au inceput sa fiarba. Mai lasam 5 minute amestecand continuu apoi punem usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt si condimentam. Mai lasam 2-3 minute si apoi luam vasul de pe foc.




Se poate servi calda impreuna cu mamaliguta.
Va doresc pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.