5 martie 2015

Tocanita de ciuperci


Ingrediente:

- 500 g ciuperci
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 3 rosii
- 1 ardei gras rosu
- sare si piper

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se pune o oala incapatoare cu putin ulei la incins dupa care se adauga ceapa si se lasa cateva minute la calit. Apoi se adauga si usturoiul. Intre timp tocam cubulete ardeiul, il adaugam in tigaie si calim pana cand legumele devin moi. Rosiile le oparim separat intr-o tigaie cu apa ca sa le putem curata usor de coaja iar apoi le taiem cubulete. Ciupercile le tocam marunt si le adaugam in oala. Lasam legumele pe foc pana scade lichidul lasat de ciuperci, amestecand din cand in cand. La final condimentam cu sare si piper. Se mananca cu pofta!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.