6 ianuarie 2015

Paste Bolognese



Ingrediente:
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 1 morcov
- 300 g carne tocata
- pasta de tomate
- 400 g paste Panzani nr. 5

Mod de preparare:
Se calesc usturoiul si ceapa, taiate marunt, intr-o tigaie cu putin ulei, pana devin sticloase. Se adauga ardeiul si morcovul si se continua sa se caleasca si ele. Adaugam o cescuta de apa si lasam sa se inmoaie legumele. Cand sunt gata se adauga carnea tocata si se amesteca totul. Se adauga putina pasta de tomate si putina apa. Lasam pe foc pana se patrunde carnea si amestecam din cand in cand.
Separat fierbem pastele conform timpului inscris pe ambalaj, in jur de 9 minute pt paste al dente.
La final amestecam pastele cu sosul.
Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.