6 ianuarie 2015

Clatite rapide



Ingrediente:
- 4 oua
- 200 g faina
- 300 ml lapte
- 3 linguri ulei
- branza sau dulceata pt umplutura

Mod de preparare:

Intr-un castron batem ouale rapid cu un praf de sare, adaugam faina amestecand continuu, cate putin adaugam laptele si lingurile de ulei. Amestecam bine pana formam o compozitie de consistenta unei smantani lichide.
Intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei adaugam cate putin din compozitie cu un polonic si rotim pana se formeaza clatita. Procedam asa cu toata compozitia.
Va precizez ca din aceste cantitati vor iesi in jur de 8- 10 clatite. La final se umplu cu dulceata sau branza si se ruleaza sau se impaturesc.
Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.