4 aprilie 2015

File de pangasius pane 2




Ingrediente
3 bucati file de pangasius
1 ou
100 g faina
100 ml lapte
5 g prag de copt
sare si piper

Mod de preparare:

Se pregateste un amestec din faina, sare, piper si praf de copt. Se adauga si oul si se amesteca. Adaugam apoi si laptele treptat pana se formeaza o pasta. Cand este gata, pestele se portioneaza in bucati egale. Acestea se vor trece prin compozitia preparata mai devreme.

Se va incinge o tigaie cu ulei pe foc. Bucatile de file de pangasius se aseaza in tigaie. Se lasa cateva minute pe o parte apoi se intorc, pana capata o culoare aurie si se patrund bine. Le scoatem apoi pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Se servesc atat calde cat si reci. Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.